Tuesday, March 23, 2010

The Mothership
Here it is, our home away from home. It's the MotherBeast Mothership! 1991 Airstream 350.
The two pictures above show the scale, somewhat.. (And we thought my sister's Suburban was huge! ;-)
Inside is quite comfortable for 7 people. In the picture above the kids are doing school on the road. Our kids really enjoy traveling this way. We do school, watch movies, read books and even play games on the road. Having a bathroom has made the road trips so much better and shorter!
This was the only picture I found that shows a little bit of the back of the RV. Behind the kitchen are closets, bathroom, shower & our master bedroom. I'll have to take more pictures of it once we get to Florida.
The sofa, and the kitchen table/benches area turn into beds. We currently can fit two kids on both beds and we have used a mattress on the floor for Little Miss. We have plans to replace the two seats on one side of the RV with a sofa, which should give our family enough sleeping space.

Tässä kuvia Airstream 350-asuntoautostamme, vuosimallia 1991. Se on ihan järkyttävän pitkä ja koomisen komean näköinen :-) Tämänkokoinen perhe kuitenkin tarvitsee tilaa, ja meillä on suunnitelmissa laittaa kahden tuolin tilalle sohva, että saisimme lisää nukkumatilaa. Tällä hetkellä ainoan sohvan saa levitettyä sängyksi kahdelle, kuin myös keittiön pöydän ja penkit. Asuntoauton takaosassa on komeroita, vessa, suihku, sekä makuuhuone.

11 comments:

 1. Lol, love these pics! There are hardly no words...! Great idea to put another couch in! That pic of the Suburban next to it is just comical. It really is a big car! Really!

  ReplyDelete
 2. LOL, Saina!!! I enjoy driving our mini GMC these days ;-)

  ReplyDelete
 3. Hieno! Taloudellinen minäni haluaa tietää paljon tuo maksoi, tai missä hinnoissa yleensä liikkuvat, paljon vie bensaa ja millaiset huoltokustannukset on vuodessa. Yövyttekö aina leirintäaluilla vai minne pistätte kakkoskodin parkkiin? Voi olla, että me joskus lähdettäis tuollaisella kiertää USA:ta :) Leirintäalueilla siellä teillä päin tavattiin useita eläkeläispariskuntia, jotka olivat kiertäneet RV:llä kaikki osavaltiot paitsi ei Hawaii:ta :)

  ReplyDelete
 4. Melkoinen monsteri tuo on ulkoa päin, mutta sisältä kovin kotoisen näköinen. Matkanteko on varmasti paljon leppoisampaa kuin tavallisessa henkilöautossa, kun voi valita paikkansa.

  Onko istuimissa/sohvassa turvavyöt vai saako siellä istuksia ihan vapaasti? Ilmeisesti tavallisessa perässä vedettävässä asuntovaunussa ei saa oleskella ajon aikana.

  ReplyDelete
 5. Kenza, näitkö edellisen postauksen eBay-linkin? Sieltä ehkä näkee hintaluokkaa, tosin tämä minkä me löysimme on ihan omaa luokkaansa ja harvinainen löytö ;-) Minä olen onnellisesti blokannut muistosta paljonko maksoimme, mutta vähemmän kuin uudesta (edes autosta), enemmän kuin mielestäni olisi tarvinnut... Hehee. Hei taidan tehdä näistä kysymyksistä uuden postauksen!

  Hyviä kysymyksiä, Perheenäidillä myös! Kiitos teille :) On turvavyöt, mutta siis laitan lisää postaukseen! Onko muita kysymyksiä?

  ReplyDelete
 6. Hieno on! Ja tässä kysymyksiä: onko siinä joku iso tankki vai mistä se vesi tulee, kun hanat näyttää olevan? Oletko kokeillut ajaa, onko vaikeata, tai raskasta? Pitääkö olla joku eri ajokortti, vai saako sitä ajaa kuka tahansa?

  ReplyDelete
 7. Kuinka pitkä tuo monsteri on? Näyttää ihan linja-auton mittaiselta :-o Se taitaisi juuttua ensimmäiseen kurviin täällä Italian maaseudun kapeilla mutkaisilla teillä :-D

  ReplyDelete
 8. Pelottavan suuri peli! :O Mutta vaikuttava...

  ReplyDelete
 9. Hyviä kysymyksiä Soile ja Perheenäiti, alan työstämään vastauksia :)

  Eija, kun ekan kerran näin ihan kauhistuin! Ja se oli silloin jo ostettu.. Kesti aika kauan ennen kuin pystyin rentoutumaan kyydissäkin.. :)

  ReplyDelete
 10. Amerikassa on kaikki suurempaa. :) Hemmetti mikä auto. Tuolla ei ihan jokaiselle suomalaiselle mökkitielle mennäkään, mutta upea on!

  ReplyDelete
 11. Hehee, Lasse! Tuolla ei melkein mennä edes oman kodin pihaan (jää sentti peltihirviön ja postilaatikon väliin) :)
  Kiitos kommentista ja tervetuloa seuraamaan! Meillä on lähtövalmistelut alkaneet, pitäisikin saada uutta postausta tehtyä, mutta ehkä pääsiäisen jälkeen..

  ReplyDelete