Monday, May 19, 2014

Miami in May/Miami toukokuussa

Photo & Video Sharing by SmugMug


Leaving St Pete area, and traveling south, you get to drive over the Sunshine Skyway Bridge. It's a neat bridge, spanning over four miles. (Read more here.) On our way back we could see St Petersburg and Tampa from the top.

This time our destination was Miami.



We had a business conference to attend for a few days.



From our hotel room we enjoyed the city lights at night.



And pretty sunrises in the morning.



Our hotel was located at Brickell Key, overlooking Biscayne Bay.



When we weren't working, we got to enjoy the beautiful grounds at and around the hotel.





Little Miss tagged along, so we spent quite a bit of time at the playground and at the pool.





This time we didn't venture out to see sights in Miami. After all the travel of April we were tired. Plus there was that small detail this was actually a business trip. But next time we might want to visit Vizcaya Museum and Gardens, or just spend some time in the Everglades.

**********************************************************************************

Toukokuun alussa meillä oli työreissu Miamiin. Huhtikuun reissaamisen jälkeen ei kauheasti ollut energiaa kiertää Miamia, ja tämä reissu oli kuitenkin työreissu, mutta nautimme silti hotellistamme ja sen ympäristöstä. Pikkuneiti tuli mukaan, joten kivasti tuli vietettyä aikaa myös leikkipuistossa ja uima-altaalla:)

3 comments:

  1. Upeita kuvia! Siirryin tänne suomenkielisestä blogista. Mukava blogi tämäkin. Tulee treenattua 'enklantia', ja mukava kun lopussa tiivistelmä suomeksi, niin voi tarkentua jokin osittain hämärä kohta sen avulla.

    Maija

    ReplyDelete
  2. Niin tuttu Skyway Bridge! Tuota pitkin ajeltiin pari kertaa Ellentoniin shoppailemaan :) Tuosta 9. ylimmäisessä kuvassa on "Floridavalo". Sanon sitä tuolla nimellä. Värit, auringonpaisteen tietynlainen kirkkaus, olivat aivan erilaisia Floridassa kuin muualla, missä olemme reissanneet. En osaa sitä selittää, mutta sen näkee monista kuvista, mitä mekin olemme ottaneet siellä. Siitä tulee kova Florida-kaipuu! Myös kuvassa nro 11 jotain samaa ihanaa valaistusta ja väriä. Ja hienosti tuo upea silta näkyy taustalla kuvassa. Ihana lämpö tulee näistä kuvista mieleen.
    Joten suuri kiitos niistä sinulle!

    ReplyDelete
  3. Maija, kiva kun siirryit tänne. Aion kyllä palata toisellekin puolelle, kunhan tässä vähän rauhoittuisi taas tämä elo:)

    Jännä, Olivia! Piti oikein katsoa mikä Floridan valo.. Toivottavasti palaatte vielä Floridaan, mieluiten vielä samaan aikaan kuin me!

    ReplyDelete