Saturday, August 23, 2014

New Hampshire!

Photo & Video Sharing by SmugMug


New Hampshire will always be a special place for our family. We lived there for a long time. The Captain and I moved into New Hampshire as newlyweds, and eventually bought our first home there, too. Our quadruplets were born in New Hampshire, and we brought Little Miss home to New Hampshire from China.

Last year when Little Miss and I went to Finland, the Captain and our teens spent a little time at a camp on Lake Winnipesaukee. (Little Miss and I caught the tail end of that visit there, also.) We have several friends who spend their summers there, and had such a great time there last year we wanted to go visit this summer, too.

We go in the Mothership, of course:)

We had a great time.
Volleyball.

Photo & Video Sharing by SmugMug


Boating.
Yummy food (and dishes).

Photo & Video Sharing by SmugMug


Tricks!
S'mores in the fire pit.
Monopoly (and Ticket to Ride and Dutch Blitz)!
Volunteering at the snack shop.Friends.
Goodbyes.

Thanks, B Family for your hospitality!! We had such a fantastic visit!

************************************************************************************

New Hampshiren osavaltio on meidän perheelle tärkeä paikka. Sinne muutimme Kapteenin kanssa nuorena parina, sieltä löytyi ensimmäinen oma kotimme, siellä syntyivät neloset, ja sinne toimme Pikkuneidin Kiinasta kotiin. Asuimme New Hampshiressä monta vuotta.

Viime kesänä kun Pikkuneiti ja minä kävimme Suomessa, Kapteeni ja neloset viettivät osan ajasta New Hampshiressä leirikeskuksessa Winnipesaukee-järven rannalla (asuntoautolla). Meillä on monia ystäviä, jotka viettävät kesän siellä, ja niin halusimme vierailla tänäkin vuonna. Meillä oli todella kiva vierailu, lapset leikkivät niin ulkona kuin sisällä, ja saimme viettää aikaa ystävien kanssa.  Kuten kuvista näkee:)

3 comments:

 1. Winnipesaukee on ihana - ja näyttää että teillä oli oikein onnistunut matka. NH:ssa asuessamme järven ympäri ajelu oli ihan must kerran kesässä. Kuvat oikein näyttävät, kuinka mukavaa teillä oli siellä !

  ReplyDelete
 2. Ah, ticket to ride, my favorite board game :-)

  Nuo kuvat kyllä oikein huokuu onnea, iloa ja hyvää oloa. Ihanaa kun saatte reissata niin paljon ja viettää aikaa hyvien ystävien parissa mitä ihanimmissa paikoissa.

  ReplyDelete
 3. Leena, missä te asuitte ja koska? Me olimme NH:ssä vuodet 1994-2010. Oli kyllä niin ihana reissu NH:een.

  Soile, aika uusi peli meille, ostin keväällä. Yksi Missyn suosikeista, pojat tykkää enemmän Monopolystä, mutta tykkäävät pelata molempia.

  ReplyDelete