Tuesday, November 2, 2010

Four Years Ago/Neljä vuotta sittenFour years ago today we received a much anticipated phone call: "What we have is, a little girl..." Seven months old, waiting for us in Southern China. Two days later we received our referral package with photos, and a month and a half later she was placed in our arms in Guangdong, China. Happiness!!!

*************

Neljä vuotta sitten tänään saimme kauan odotetun soitin: "Teillä on pieni tyttö..." Seitsemän kuukautta vanha, meitä odottamassa etelä-Kiinassa. Kaksi päivää myöhemmin saimme lapsiesityspaketin kuvineen postissa, ja puolitoista kuukautta myöhemmin saimme hänet syliimme Kiinassa. Onnellisuus!!!

5 comments:

 1. Muistan nähneeni sen puhelinsoiton blogistasi. Teillä oli varmaan ihana perhe jo ennenkin, mutta Anna on tehnyt siitä täydellisen, ihastuttava lapsi, joka on löytänyt hyvän kodin.

  ReplyDelete
 2. Olen lueskellut suurella mielenkiinnolla blogiasi. Ja ihanaa, kun viitsit kirjoittaa myös suomeksi, voi tarkistaa ymmärsikö oikein:)
  Aika lailla samanlaiset ajatukset täälläkin. Meidän nuorin tuli kotiin 5 vuotta sitten 7 kuukauden ikäisenä:)
  Kiitos kivasta blogistasi.

  Sirkku

  ReplyDelete

 3. Voi kuulostaa ehkä hassulta, mutta mä näen tuossa nykykuvassa pikkuneidissä sua. :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos Allu ja Eija <3 <3

  Sirkku, tuliko hänkin Kiinasta? Kiitos kauniista kommentistasi!!

  Lady, meille on kerrottu, että Kiinassa mätsäävät vauvat/lapset myös ulkonäön perusteella, ja kyllä minäkin olen huomannut samannäköisyyttä toisissa perheissä :)

  ReplyDelete