Monday, July 25, 2011

Off to Brandt Point
Big kids' camp is over - they had a great time - and we spent a day to unpack, do laundry, repack, clean house and we were off again. Back to Nantucket Island! Our first morning here we headed to Brandt Point Lighthouse.What are the Captain, kids and friends doing here???The boat is coming! Quick, quick - everyone get in place!Down....Up....! Down... up!To the right!To the left! To the right! To the left!

Repeat. And again!Why, we were doing the wave! Grandma, Grandpa and Nanny were leaving the island, and so we packed our crew of thirteen to give them the wave-off: "Make sure to throw your pennies at Brandt Point Lighthouse." That is what Grandma & Grandpa tell their visitors leaving the island (a tradition leaving the island, ensuing your return back someday), then the remaining guests race to the lighthouse to do the wave. Of course we had to say good-bye to Grandma, Grandpa & Nanny in a proper way, too :)Linking this to Hip Homeschool Hop!

Hip Homeschool Hop Button

****************************************

Koululaiset palasivat leiriltään - kiva viikko oli ollut - ja yhdessä päivässä tyhjäsimme laukut, pesimme pyykkiä, pakkasimme uudestaan, siivosimme talon ja lähdimme takaisin Nantucketin saarelle. Ensimmäisenä aamunamme suuntasimme Brandt Point'in majakalle heiluttamaan hyvästit Kapteenin vanhemmille ja isoäidille: Meitä oli kolmetoista vierasta tekemässä aalto-heilutusta. Kiva traditio, jonka Kapteenin vanhemmat aloittivat, joten pitihän meidän tehdä sama heille :)

15 comments:

 1. I think we saw you while we were hiking the Tupancy trail!

  ReplyDelete
 2. Saina, you've done it with us, haven't you?!

  Very cool, Aspen Real Life!! I'll have to ask the Captain if we've ever done that hike - I don't remember. We've done some, but I'm so bad with names.

  One Acre Follies, it was!!

  Our Side of the Mountain - I can't take credit, but I married into a fun family :-D

  ReplyDelete
 3. thanks for stopping by my blog! Great pictures, curious as to which language you are writing (besides English of course).

  ReplyDelete
 4. Thank you, Jen! Glad you were able to visit here :)
  I am from Finland, originally, so I try to write at least a small blurb in Finnish, also.

  ReplyDelete
 5. Wow! Looks like great fun! What wonderful photos..feels like being there..only.. NOT.. LOL! =P

  ReplyDelete
 6. That looks like so much fun! Thanks for stopping by my blog. I'm now following you! :)

  ReplyDelete
 7. Tuo Nantucket on kyllä aina kuvissa sellainen että alkaa tehdä mieli muuttaa sinne!Tosi ihana paikka. Tykkään kauheasti merenrantapaikoista ja nuo maisemat on niin upeat.
  Ja adoptioterveisiä täältä: meidät on juuri matchattu 2v SN pojan kanssa. Oltiin toivottu hirveästi tyttöä, mutta Suomessa ei saa valita/toivoa sukupuolta adoptoitaessa ja matchaavat lähestulkoon kaikki poikien kanssa koska listalta löytyy poikia helpommin.

  ReplyDelete
 8. Thank you, Michelle :)

  The Bertone's - thanks for coming over!

  Oikein paljon onnea, Vintage Living!! Harmi kyllä Suomen adoptiosäännöt :-/ Edelleen minusta adoptio Suomessa tehdään liian vaikeaksi ja monimutkaiseksi prosessiksi. Ja olisi ollut ihana saada tyttö teidän poikien sisarukseksi... Olisikohan teidän tarkoitus mennä takaisin Kiinaan vielä toisenkin kerran?

  ReplyDelete
 9. Hakemaan viides poika vai?;) Ei vaiskaan, katsotaan nyt.. on meillä viime kuukausina ollut ajatuksena että ehkä vielä toinenkin adoptiolapsi...Varsinkin kun ensin nähtiin näky jossa maapallo ja sen yllä kaksi lentokonetta ja vähän myöhemmin sama näky niin että toiseen lentokoneeseen oli ilmestynyt laskutelineet! En tiedä mitä tarkoittaa, mutta heräsi ajatus että pitäiskö meidän mennä toisenkin kerran vai mitä ihmettä...Joten katsotaan nyt...Mutta tuskin se toinenkaan on sitten silti tyttö. Ja onneksi pojat on niin rakkaita kun ensijärkytyksestä selviää;)

  Nyt odotetaan malttamattomina että lapsiesitys vahvistettaisiin (vasta Suomen päässä tehty esitys ja hyväksyntä, vaatii toisesta päästä vielä hyväksynnän..). Ja pelottaa kauheasti että jotain vielä tulee ennen kuin lapsi on varmasti meidän. Niin monelle käynyt viimeaikoina, että vähän ennen hakumatkaa lapsi ei jostain syystä enää olekaan vapaa adoptioon tms. ja joutuvat odottamaan uutta lapsiesitystä.Tosi rankkaa koska hakumatkaa odotetaan muutama kuukausi ja sinä aikana lapseen kiintyy niin kovasti. Ei tiedetä yhtään koska päästään hakemaan edes, vaihdellut tosi paljon niiden asiakirjojen saapumisnopeudet. Ihan hirveän malttamaton olo!! Poika on niin supersuloinen ja tosi pikkiriikkinen (meidän 2 nuorinta on aina olleet pienikokoisia, joten sopii hyvin joukkoon;) Kaikki on niin epävarmaa vielä, mutta silti en voinut olla ostamatta vaaleansinistä toppahaalaria tänään!!:D Jos saataisiin vaikka jouluksi kotiin:)

  ReplyDelete
 10. Vintage Living, rukoilen, että odotus päättyy onnellisesti, ja jotenkin aika menisi nopsaan...
  Minusta niin te kuin mekin voisimme palata vielä kerran Kiinaan hakemaan toinenkin sisarus perheeseen <3

  ReplyDelete
 11. Looks like you have had an amazing summer so far!
  Gayly

  ReplyDelete
 12. Gayly, it has been a full summer! I'm SO excited about your TA!! Can't wait to hear more <3

  ReplyDelete