Thursday, September 9, 2010

We Made It/Perillä!This morning we woke up near Savannah, Georgia. We left about 9ish in the morning, and had a really good, smooth drive to Florida. The day went by very quickly - the Captain driving & the big kids doing roadschooling with me. Little Miss enjoyed movies and playing with an iPod.

Aamulla heräsimme lähellä Savannaa, Georgiassa. Meillä oli hyvä ajopäivä Floridaan, Kapteeni ajoi, ja minä isojen lasten kanssa tein koulutehtäviä. Pikkuneiti viihtyi iPodin ja lastenohjelmien parissa.When we got to the RV storage place where we had left our car, we discovered we had a dead battery. While the Captain & the boys took care of that (wish I had gotten a pic of the boys pushing the car!!!) I made dinner in the Mothership, and we started loading the car.

Kun pääsimme asuntoautotallille, löysimme tavallisen automme akun tyhjänä. Kapteeni ja pojat saivat auton käyntiin (harmi kun en saanut kuvaa pojista työntämässä autoa!), laitoin meille iltaruoan asuntoautossa, ja aloimme pakkaamaan kamojamme autoon asuntoautosta.On our way to our (rental) condo, we saw dolphins swimming next to us on the bridge from Tampa to St. Pete! Sweet!

Matkalla vuokrakämpällemme Tampan ja St. Peten välillä sillan vierellä ui dolfiineja!
Little Miss was SO excited to see the Pink Hotel! She knows we sometimes walk there to have ice cream ;-)

Pikkuneiti oli kovin innoissaan kun näki tämän pinkin hotellin! Hän muistaa että joskus kävelemme sinne jäätelölle ;-)Aah, it is so good to be back! We enjoy our traveling time in the RV, but it is good to settle in in one place for a little bit. Son A said before going to bed he couldn't imagine feeling any happier than this. Awww.....!

On ihana olla täällä taas! Tykkäämme asuntoautomatkailusta, mutta on hyvä asettua paikoillemme hetkeksi. Yksi pojista (A) sanoi ennen nukkumaanmenoa ettei voi kuvitella olevansa onnellisempi kuin mitä nyt on. Oih!!!

We got back early enough for a walk to the beach to play a bit & to watch the sunset. So beautiful!!!
The kids are super excited, tomorrow is their first homeschool co-op school day. This is our second year of homeschooling, but we weren't involved in any classes last year. I will try to blog tomorrow about their first co-op day! The classes sound AMAZING!!

Pääsimme perille tarpeeksi aikaisin että ehdimme mennä rannalle kävelemään, leikkimään (tervapataa) ja katsomaan auringonlaskua. Niin kaunista!!!
Lapset ovat todella innoissaan huomenna alkavista kotikoulutunneista paikallisessa kirkossa. Tämä on toinen vuotemme kotikoulua, mutta viime vuonna emme käyneet tunneilla missään. Tämän vuoden kotikouluorganisaation kurssit kuulostavat todella upeilta, yritän tulla bloggailemaan huomenna ja kertomaan miten eka päivä meni!

2 comments:

 1. Pitkästä aikaa kommentoin, vaikka koko kesän olen kyllä lueskellut kuulumisenne. Ihana kommentti pojaltanne, antaa varmasti vanhemmillekin uskoa siihen, että se mitä teette juuri nyt on oikein. (vaikka johdatuksessa kulkien luottoa yleensä on, mutta tuollaisista kommenteista saa vielä lisävarmuutta asiaan, eikö?)

  Seikkailunhaluisena ihmisenä nautin, kun saan seurata teidän seikkailua. Vielä ei ole mahdollisuuksia omiin suuriin seikkailuihin, eikä varmaan koskaan tuossa mittakaavassa kuin teillä... Mutta upeaa, että teillä on tuollainen mahdollisuus!

  Mukavaa arkea sinne Floridaan ja syksyiset terveiset Suomesta! :o)

  ReplyDelete
 2. Ihan totta, Tiina. Tämä on ollut jännää, koska pohjoisessa oli niin kotoisa olo. Mutta kun tulimme tänne, niin sama juttu! Saa nähdä kuin meitä vielä johdatetaan, mutta tuntuu hyvältä kun on varmuus siitä että just nyt olemme siellä missä meidän kuuluu olla.

  Ja kyllä rikas vuosi on ollut kokemuksineen, en tiedä kuinka kauan voimme elää näin seikkailumuotoista arkea, mutta nyt nautimme :)

  Kaikkea hyvää teille <3 En ole käynytkään blogissasi pitkään aikaan, kierrot ovat jääneet vähiin :-(

  ReplyDelete