Friday, April 25, 2014

From the Passenger's Window/Apukuskin ikkunasta

Photo & Video Sharing by SmugMug


The Captain loves to drive the Mothership. Loves it. Which makes mothershipping so much fun.
(He also has me to bring him drinks and snacks.)

That is, if I'm not hanging out the window, snapping photos.

Photo & Video Sharing by SmugMug


These were mostly taken driving through Virginia, but there may have been a few from West Virginia. My apologies for forgetting which were from where.
Gorgeous country.
Any blurriness on these photos can be blamed on the Captain's mad racing advanced driving skills. (GPS: Speed warning. Curve ahead.)
It is so amazing to drive though this vast country. There is so much to see, so much diversity, so many miles to cover. Wouldn't you want to....

Photo & Video Sharing by SmugMug

... hop in one of these for an adventure of your own?


***************************************************************************************

Kuvia apukuskin ikkunasta, otettuna ajomatkan varrelta. Kuski ajaa, apukuski kurkistelee avoimesta ikkunasta ulos kameran kanssa:) Kuvia Virginian teiden varrelta, mahdollisesti myös länsi-Virginiaa. Tässä suuressa maassa on niin paljon nähtävää, täältä löytyy monenlaista Amerikkaa... Eikös sinuakin kiinnostaisi hypätä asuntoauton kyytiin ja lähteä seikkailemaan?

5 comments:

 1. Todellakin! Unelmana on road-trippi Kaliforniasta Grand Canyonille, mutta kyllä koko maa olisi mielenkiintoista kiertää. Toistaiseksi olen vain ollut east-coastilla.

  Ja mäkin otan paljon mielummin kuvia pelkääjän paikalta kuin ajan autoa :-)

  ReplyDelete
 2. Kyllä! Tahtoisin kiertää amerikkaa ympäri ja asua siellä hetken. Niin paljon nähtävää ja koettavaa :) ehkä joku päivä vielä....

  Minna T

  ReplyDelete
 3. Se on meidän suuri haave. Itse olen käynyt 3x Floridassa ja kerran Chigacossa(ja ympäristössä). Mies oli yhdellä Floridan reissulla mukana. Ison perheen on vain niin kallista matkustaa. Joten nyt sitten nautitaan blogien kuvista. Kiitos!

  Sirkku Pirkanmaalta.

  ReplyDelete
 4. Ma voin sieluni silmin nahda sinut roikkumassa ikkunasta ulos kamera kourassa napsimassa kuvia. Ihan niin kuin nyt nakyy koiria roikkumassa autonikkunoista kauniina paivina. ;) Upeita kuvia!

  ReplyDelete
 5. Tekisi heti mieli lähteä tuonne ajelemaan. Siellä on teillä vielä tilaakin eikä sellaisia ruuhkia kuin meillä keski-Euroopassa.

  ReplyDelete