Tuesday, July 1, 2014

Picking Up Missy/Missyä hakemassa

Missy by the Brick Wall


Finally, about a week and a half ago, Missy came back from Finland! She loved her time (almost six months!) there with her Finnish grandparents, finishing 9th Grade (using AOP Monarch works great even when the student is half way across the world!), taking three Finnish language classes, and spending a lot of time immersed in her art.

We love having her back!

Photo & Video Sharing by SmugMug Photo & Video Sharing by SmugMug


When she flew back into the States, we were still up in the sticks of Maine. With our car in the shop being worked on. So what else is there to do but hop in the Mothership and head on over to the Logan Airport in Boston!
While the Captain took over most of the cell phone lot with the Mothership, Little Miss and I waited, and waited, and waited for Missy to come through the doors of International Arrivals.

 

And yay, here she is!!!

(Little Miss was silently protesting here, she was not happy her big sis had been gone so long...!)
My girl is here. All is well in the world, again.
On our way back north we spotted a moose!
And saw the most beautiful sunset over the lakes and mountains.
Gorgeous Maine.

Photo & Video Sharing by SmugMug


Welcome home, Missy. We are so happy to have you back.

**********************************************************************************

Noin puolitoista viikkoa sitten saimme hakea Missyn lentokentältä - asuntoautolla:) Koko perhe on koolla taas, kyllä meillä olikin kova ikävä. Reilu viisi kuukautta on pitkä aika. Aika Suomessa oli rikas ja antoisa isovanhempien luona. Suomen kieli kehittyi hurjasti, kuin myös Missyn rakas taideharrastus. Hän valmistui 9. luokalta loistavin arvosanoin. Hyvä Missy!!

Ihanaa, että olet luonamme taas, Missy!

8 comments:

 1. Ihana paluu kotiin! Kauniista kuvistasi huokuu ilo ja onni, kiitollisuus ja syvä rakkaus. Kaunista. Kiitos, että jaoit tunnelmat ja tunteesi. Lämmin halaus.

  ReplyDelete
 2. Eniten koskettaa kuva autosta (tyhmää mutta kyllä) eli vika kuva auton kyljestä. Te menette, olette,haette, elätte liikkeessä ja yhdessä. Se merkitsee!

  ReplyDelete
 3. Tuli kyyneleet silmiin sen kuvan kohdalla, missä isosisko antaa suukon pikkusiskolle... Sniff! Mutta nyt kaikki yhdessä taas - nauttikaa :)

  ReplyDelete
 4. This post put a lump in my throat! Welcome home Missy!!

  ReplyDelete
 5. Minullakin jotain roskia silmissa kun luin taman postauksen ja katsoin kauniit kuvat... :) Ihanaa, etta isosisko on takaisin kotona ja ihanaa, etta sai olla niin pitkaan Suomessa! Puhutteko joskus suomea keskenanne?

  ReplyDelete
 6. Kylläpä taas aika meni nopeasti! Ihanaa että Missy viihtyi niin hyvin Suomessa, mutta varmasti myös ihanaa olla taas kotona!

  ReplyDelete
 7. nayttaa olevan naa roskat silmissa nyt liikenteessa vahan joka puolella..... niin taallakin. :) Ihanaa etta kaikki on taas yhdessa ja varmasti on jo pikkusiskokin heltynyt. Halit!

  ReplyDelete
 8. <3 Kiitos myötäelosta!!! Edelleen ihmettelemme tätä ihanaa yhdessäoloa <3

  Thank you, Sharron!! It was too long..

  ReplyDelete